A szállodai minőség fokmérői:

A hófehér textíliák

Számos praktikus oka van annak, hogy a legtöbb hotel – köztük az Önöké is – fehér textíliákkal dolgozik. Megfelelően kihasználható, békét sugárzó szín, amelyet könnyű tisztítani is.

A tisztaság megítélése a fehér szállodai textíliáknál kezdődik

Frottír törülközők, ágyenműhuzatok, köntösök, abroszok: mind-mind fontos szerepet töltenek be a vendégek ott tartózkodása során.

Számos szállodaszoba-foglaló alkalmazás nyújt arra lehetőséget, hogy a vendégek nyilvánosan értékeljék a hotelben eltöltött időt. A negatív véleményeknél legtöbb esetben a nem megfelelő tisztaság áll az első helyen, ezek közt is kiemelten érzékeny részlet a vendégek számára az ágynemű, illetve a törülközők tisztasága. 10-ből akár 3-4 pontot is levonhatnak az értékelés során azért, mert a fehér textíliákat nem találták kellően tisztának, ezt pedig nyilván egyik szálláshely sem szeretné elszenvedni.

Hasonló a helyzet az étteremben is: egy foltos abroszhoz leülni fizetővendégként szintén nem a vendégek vágyainak netovábbja. Így ezek is kiemelt figyelmet igényelnek a szállodák részéről.

Miért érzékenyek erre fokozottabban a vendégek?

A szobai fehér textíliákkal alapvetően intim közelségbe kerülnek, legyen szó akár a törülközőkről, akár a köntösökről, akár az ágyneműről. Bár nem mutat szépen és nem is fest túl jó képet egy hotelről, egy folttal a padlószőnyegen még talán ki lehet békülni vendégként… Ám az, ha a meztelen testüket egy foltos törülközőbe kell csavarniuk, az már joggal kelt bennük felháborodást.

Ugyanez igaz az étkezés során: a finom vacsorát nem túl kellemes más foltjai fölött elfogyasztani. Minden vendég számára alapvető fontosságú, hogy tiszta abrosznál egye meg a reggelit, vacsorát.

Egy szálláshelyre a vendégek kikapcsolódni érkeznek, vagy üzleti utak esetén kicsit megpihenni. Mindkét helyzetben fontos, hogy este tiszta, puha, kellemes illatú ágyneműben alhassanak, tiszta terítőnél étkezzenek. Ezek jelentős hatást gyakorolhatnak a közérzetükre és a szálloda megítélésére is!

Lehet bármilyen luxus a szálloda, az alapok a legfontosabbak

Teljesen mindegy, milyen különleges szolgáltatásokkal, luxus dekorációkkal és lenyűgöző terekkel rendelkezik egy szálláshely, ha az ágyneműk és az abroszok nem hófehérek, az mindezt jelentősen visszavetheti.

És itt nemcsak a foltokról van szó, hanem az elszíneződésekről, elhasználtságról is. Ezt okozhatja az, hogy a textília túl régóta van használatban, ám sokszor a nem megfelelő mosási technológiák és a mosoda kifogásolható munkája is meglátszik a fehér anyagokon.

Hófehér textíliák és környezetbarát megoldások

A vendégek – amellett, hogy maximális tisztaságra, minőségi kiszolgálásra vágynak – egyre érzékenyebbek a környezettudatos megoldásokra is. Sokan már kerülik azokat a szálláshelyeket, ahol köztudottan nem környezetkímélő megoldásokkal végzik például a mosást.

Fejlett technikákkal azonban nemcsak a maximális tisztaság teremthető meg, hanem bizonyos megoldások a környezettel szemben is kiemelten kíméletesek.

Emellett a hatékony, mégis textilvédő mosási megoldások az ágyneműk, törülközők, abroszok állapotát is segítenek hosszabb távon megőrizni. Így anélkül lesznek hófehérek és újszerűek a hotel textíliái, hogy túl gyakran cserélgetni kelljen őket.

Zöld technológia, maximális fehérség

Zöld technológiákkal biztosítani tudjuk, hogy a szállodai textíliák minél tovább meg tudják őrizni szép állapotukat, miközben a foltoktól, elszíneződésektől is maradéktalanul megtisztítjuk őket. A professzionális személyzet mellett egyedi mosó- és csavarógépekkel, illetve a legmodernebb mosodai technológiákkal dolgozunk.

  • Szállodai textíliák
  • Frottír termékek
  • Éttermi textíliák
  • Wellness textíliák
  • Függönyök és takarók mosását is biztosítjuk.

15 éves tapasztalattal az ország 75%-át lefedi a tevékenységünk, amely során kizárólag szálláshelyek és hotelek számára végzünk mosást. Rugalmasan, hosszú távú együttműködésre törekedve dolgozunk.

Keressen meg minket weboldalunkon keresztül, ha környezettudatos, hatékony, textilvédő bérmosodát keres: https://greencleaning.hu/kapcsolat/