Minőségi garancia

A szállodaipari textíliák tisztasága és minősége elengedhetetlen a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához. Az ajkai Green Cleaning mosoda, amely immár több mint egy évtizede biztosítja a kifogástalan tisztaságú szállodai textileket, élen jár a minőségi mosodai szolgáltatások területén.

Piacvezetők vagyunk

Mint a magyarországi mosodai piac egyik vezető szereplője, a három mosodával rendelkező cégcsoport földrajzilag a piac közel 70%-át lefedve, a kitisztított textíliák mennyiségét illetően is az első helyek egyikét foglalja el. Az Alsócsingerben fekvő modern üzemünk, mely a legkorszerűbb mosó-, szárító-, és vasalóberendezésekkel büszkélkedhet, nem csupán a minőségi szolgáltatásra, hanem a környezettudatos működésre is kiemelt figyelmet fordít.

Együtt a fenntarthatóbb jövőért

A Green Cleaning mosoda neve nem csupán egy márka, hanem egy ígéret a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra. Tudjuk, hogy az ipari méretű mosodai tevékenység során a környezetre gyakorolt negatív hatás csökkentése kiemelt fontosságú. Ezért választottuk a Christeyns vegyszerbeszállítót, aki a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségét nem csak szavakban, hanem tettekben is megmutatja. A Christeyns weboldalán (www.christeyns.com/eu/sustainability) részletes információk találhatók a vállalat fenntarthatósági erőfeszítéseiről, amelyek összhangban állnak az elveinkkel. A környezetbarát vegyszerek használata mellett folyamatosan figyeljük és optimalizáljuk víz- és energiafogyasztásunkat is, hogy tevékenységünkkel minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Az ajkai Green Cleaning nem csak tiszta és friss textíliákat garantál, hanem egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőt is. A folyamatos fejlesztések garantálják, hogy a mosodai szolgáltatások terén mindig lépést tartsunk a legújabb technológiákkal és eljárásokkal.

Megbecsüljük munktársainkat

Mosodánk nem csupán a textíliák tisztításában, hanem a munkavállalói körülmények és bérfejlesztések terén is a fejlődésre törekszik. A cégcsoporton belül harmadikként Ajkán is elvégzett beruházásainkkal -gépparkunk bővítésével, a nyílászárók, valamint a szellőzőrendszer megújításával-, a munkarend átalakításával, a béren kívüli juttatásokkal és az egészségmegőrző szolgáltatások tervezett bevezetésével biztosítjuk dolgozóink számára a munka és magánélet közötti egyensúlyt.

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk szállodai és szálláshelyi partnereink sikeréhez! Az üzem fejlesztésével és munkatársaink elhivatottságával biztosítjuk, hogy a mosodai szolgáltatások piacán továbbra is élen járjunk, és ügyfeleink a legmagasabb színvonalú mosodai szolgáltatásokat élvezhessék.