Új lehetőségek

Fejlett tisztítási folyamatok

Fejlett tisztítási folyamatok

A GreenCleaning mosodák, mivel környezetbarát mosodák, nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, ennek eredményeként nem károsak sem az emberre, sem a környezetre, mert biológiailag lebomló, nem mérgező és nem szennyező mosószereket használnak. Az ökomosott ruhákat ez nem érinti, és az anyag minősége sem változik, meghosszabbítva az élettartamukat.

A GreenCleaning mosodák fejlett, valós idejű fogyasztási jelentési rendszereket és biológiailag lebomló, nem mérgező, nem allergiás, nem szennyező, legjobb minőségű mosószereket használnak.

-ágyneműk: paplanhuzat, párnahuzat, lepedő
-frottír termékek: törölköző, fürdőköpeny, kádkilépő
-éttermi textíliák:hangedli, asztalszoknya, székszoknya, napron ,abrosz
-welness termékek
-függönyok
-takarók, plédek, paplanok és párnák

A minőség mindenek felett!

Várjuk, hogy segítsünk!

A textileket elszállítjuk, kimossuk, vasaljuk, hajtogatjuk majd visszaszállítjuk partnereinknek.

Egyedi mosó-csavaró gépek

Ezáltal külön mossuk minden partnerünk textíliáit. Lehetőségünk van külön mosni a párnahuzatokat a paplanhuzatoktól is. Az egyedi mosógépek nagyobb üzembiztonságot is jelentenek, hiszen egy gép leállásából adódó kapacitás csökkenést a többi gép át tudja venni.

Vegyszerek

A Christeyns Higiénia Kft-től ( www.christeyns.com ) szerezzük be. A vegyszerezést a Christeyns cég szakértői állítják be és a szükséges tisztítószereket ipari számítógép vezérelt adagoló biztosítja.  Az alkalmazott adagolási technológia kizárja az emberi tévedést és nem adagol se kevesebb, se több vegyszert a szükségesnél.

Vegytisztítás

A szállodák tavaszi nagytakarításakor több olyan textilt kell tisztítani, amit vizes technológiával nem szakszerű. Üzemeltetünk vegytisztítógépet is amelyben tudjuk tisztítani a partnereink öltönyeit, függönyeit, ágytakaróit és más, mosással nem tisztítható textileket.